Hals lift en overactieve kin

posted on 21.05.2014 by admin

kin

Hals

Nefretiti-hals lift Is een Botox behandeling en geeft u opnieuw de elegante lijnen van uw kaak en lift de hals voor een jeugdiger en strakker voorkomen zonder operatie!

Heeft u horizontale rimpel lijnen in uw hals of wilt u uw kaaklijn extra benadrukken? Dan adviseren wij voor het meest effectieve resultaat een combi-Botox behandeling. Deze behandeling bestaat uit een botox behandeling gecombineerd met een  Filler behandeling.

 

Kin

Een overactieve kinspier geeft een lijn, putjes en een onrustige huid van de kin. Door middel van een Botox behandeling is een sterke kinspier goed te behandelen. U zal merken dat de behandeling de huid laat ontspannen en een rustig en glad effect geeft. Dit zorgt voor een frisse uitstraling!

Heeft een diepe rimpel op uw kin en staat deze als een littekentje in de huid? dan adviseren wij voor het meest effectieve resultaat een combi-Botox behandeling. Deze behandeling bestaat uit een botox behandeling gecombineerd met een  mini Filler behandeling.

 

Wat beïnvloed het resultaat van de Botox behandeling?

  • De dikte van de huid en de onderliggende weefsels
  • De diepte van de rimpel
  • De lengte, kracht en dikte van de frons spieren

Voordelen Botox behandeling:

  • Geeft u een uitgeruste blik
  • Verzacht rimpels of laat de rimpels geheel verdwijnen
  • Niet permanent

Prijs:
Kinspier Botox behandeling € 75-
Kinspier Combi-Botox behandeling € 99,-
Nefretiti-hals lift v.a. € 150-
Nefretiti-hals lift combi-Botox v.a. € 225,-
Filler kaaklijn v.a.  € 300,-

 

Wij garanderen u het behoudt van uw natuurlijke gezichtsexpressie. Onze botox fabrikanten geven een garantie van ongeveer 3 maanden op het behandeleffect. Uit ervaring blijkt dat het effect vaak langer aanhoud en zelfs na meerdere behandelingen tot ongeveer 6 tot 9 maanden effectief kan zijn.